Voor professionals

Ben je kinderyoga docent en wil je ook Wobbelyoga aanbieden? Dat kan! 

De workshop

Speciaal voor kinderyoga docenten hebben we een workshop samengesteld waarin we jou laten zien hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen in jouw eigen lessen. Er is aandacht voor zowel theorie als praktijk. We kijken naar de achtergrond van de Wobbel en natuurlijk stappen we er ook zelf op om zo de leukste houdingen en spelletjes met je te delen.


NIEUWS:

Deze zomer organiseren we de workshop in Nederland op een bijzondere plek! We hebben speciaal voor de zomer namelijk onze eigen outdoor studio geopend op een unieke locatie in Utrecht. Op dinsdagavond 27 juli organiseren we daar de eerste zomeravond workshop en jij kan daar nog bij zijn! Terwijl de zon langzaam zakt geven we je een flinke dosis inspiratie mee voor jouw Wobbelyoga lessen in het nieuwe seizoen. De thee staat klaar en tikken we de 25 graden aan dan zorgen we natuurlijk voor koude drankjes. Met je blote voeten in het gras en op de Wobbel, met uitzicht op een oud fort en omringt door de natuur beleef jij een super leuke avond!


PS: kom je uit België? Goed nieuws we komen op zaterdag 28 augustus ook eindelijk weer de grens over! Check de agenda hieronder voor alle informatie

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen 125,- excl. btw.

Thee en wat lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Na het volgen van de workshop kom je op de website in het register te staan zodat we een fijn netwerk van Wobbelyoga docenten opbouwen. Daarnaast krijg je bovenop de docenten korting nog eens 50 euro extra korting bij de aanschaf van jouw eigen Wobbel-startpakket dat je kunt samenstellen bij Wobbel

Agenda

Er staan weer 3 mooie workshops voor kinderyoga docenten in onze agenda. Geen kinderyoga docent? Lees dan hieronder verder.

 

Dinsdag 27 juli van 18.30 tot 22.00 uur in Utrecht ~ Nederland (aanmelden niet meer mogelijk)

Zaterdag 28 augustus van 10.00 uur tot 15.30 uur in Sint Martens Bodegem ~ België (aanmelden kan via de website van Levenscirkel)

Zondag 19 september van 10.00 uur tot 15.30 uur in Wageningen ~ Nederland (aanmelden kan via de website van de Weideblik - voor deze workshop geldt ons nieuwe workshop tarief van 135 euro)

 

Wil je meer informatie over de workshops mail ons dan op info@wobbelyoga.nl maar ook op de websites van de locaties vind je alle informatie terug en kun je je direct opgeven.

Geen yoga docent?

We ontvangen regelmatig enthousiaste reacties van onder andere bewegingstherapeuten, sportdocenten en leerkrachten. Dat vinden wij erg leuk want kennis delen is iets heel moois! Daarom hebben we een workshop samengesteld waarbij we iedereen vanuit Wobbelyoga inspireren om met de Wobbel te gaan werken. Een dag waarin we alle kennis en ervaring samen kunnen laten komen. Natuurlijk is ook nu een Wobbel-startpakket met korting te bestellen.

Tijdens de workshop vertellen we je over de Wobbel, de achtergrond en Wobbelyoga. Natuurlijk stappen we er ook zelf op en delen we verschillende oefeningen, houdingen en spelletjes met je. Het is goed om te weten dat deze workshop niet de mogelijkheid biedt om Wobbelyogadocent te worden. Hiervoor is een kinderyoga opleiding de basis. Wel ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie en heb je met professionals uit verschillende vakgebieden ideeën en ervaringen uit kunnen wisselen.

De eerst volgende workshop is een bijzondere! Deze zomer organiseren we de workshop in Nederland op een unieke plek! We hebben speciaal voor de zomer namelijk onze eigen outdoor studio geopend in Utrecht. Op dinsdagavond 3 augustus organiseren we daar de eerste zomeravond workshop van 2021 voor professionals en jij kan daar nog bij zijn! Terwijl de zon langzaam zakt geven we je een flinke dosis inspiratie mee voor jouw eigen aanbod binnen jouw vakgebied. De thee staat klaar en tikken we de 25 graden aan dan zorgen we natuurlijk voor koude drankjes. Met je blote voeten in het gras en op de Wobbel, met uitzicht op een oud fort en omringt door de natuur beleef jij een super leuke avond!

 

Kosten?

De kosten voor deze workshop bedragen 95,- excl btw. (aanmelden niet meer mogelijk)

Thee en wat lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Daarnaast krijg je 50 euro extra korting op de aanschaf van jouw eigen Wobbel-startpakket dat je kunt samenstellen bij Wobbel 


Aanmelden en meer informatie?

Mail ons via info@wobbelyoga.nl

Wil je meer informatie of je opgeven voor één van de workshops. Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@wobbelyoga.nl