Voor professionals

Ben je kinderyoga docent en wil je ook Wobbelyoga aanbieden? Dat kan! 

De workshop

Speciaal voor kinderyoga docenten hebben we een workshop samengesteld waarin we jou laten zien hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen in jouw eigen lessen. Er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. We kijken naar de achtergrond van de Wobbel en natuurlijk stappen we er ook zelf op om zo de leukste houdingen en spelletjes met je te delen.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen 125,- incl. btw.

Thee en wat lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Na het volgen van de workshop kom je op de website in het register te staan zodat we een fijn netwerk van Wobbelyoga docenten opbouwen. Daarnaast krijg je 50 euro extra korting op de aanschaf van de startpakketten

Wobbel heeft speciaal voor docenten een Original en een XL startpakket samengesteld. Zo kun je na de workshop meteen zelf op de Wobbel stappen!

Agenda

Voor de eerste helft van 2021 staan nu de volgende workshops voor kinderyoga docenten in onze agenda. Deze agenda wordt nog aangevuld.

 

Zaterdag 24 april in Sint Martens Bodegem - België (aanmelden kan via de website van Levenscirkel) (geannuleerd)

Zondag 25 april in Sint Martens Bodegem - België (aanmelden kan via de website van Levenscirkel) (geannuleerd)

Zondag 2 mei in Wageningen - Nederland (aanmelden kan via de website van de Weideblik) (Dit is de verplaatste workshop van 7 maart en mag doorgaan. Nog 1 plek beschikbaar)


Nu de maatregelen weer iets meer mogelijkheden bieden proberen we een extra workshop in de zomer in te plannen in het midden van Nederland.

Wil je meer informatie over de workshops mail ons dan op info@wobbelyoga.nl maar ook op de websites van de locaties vind je alle informatie terug en kun je je direct opgeven.

Geen yoga docent?

We ontvangen regelmatig enthousiaste reacties van onder andere bewegingstherapeuten, sportdocenten en leerkrachten. Dat vinden wij erg leuk want kennis delen is iets heel moois! Daarom hebben we een workshop samengesteld waarbij we iedereen vanuit Wobbelyoga inspireren om met de Wobbel te gaan werken. Een ochtend waarin we alle kennis en ervaring samen kunnen laten komen. Natuurlijk is ook nu het startpakket met korting te bestellen.

Tijdens de workshop vertellen we je over de Wobbel, de achtergrond en Wobbelyoga. Natuurlijk stappen we er ook zelf op en delen we verschillende oefeningen, houdingen en spelletjes met je. Het is goed om te weten dat deze workshop niet de mogelijkheid biedt om Wobbelyogadocent te worden. Hiervoor is een kinderyoga opleiding de basis. Wel ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie en heb je met professionals uit verschillende vakgebieden ideeën en ervaringen uit kunnen wisselen.

De eerst volgende workshop staat nog niet in onze agenda maar wil je graag op de hoogte gehouden worden mail dan eventjes.

Wil je meer informatie of je opgeven voor één van de workshops. Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@wobbelyoga.nl