Wobbelyoga

Wobbelyoga is begin 2017 ontstaan, nadat Rianne in contact kwam met Hannelore Blaauw, die samen met Wouter Haine de Wobbel heeft ontwikkeld. Wat begon in Nederland groeide al snel uit naar alle uithoeken van de wereld. Rianne zag mooie mogelijkheden om kinderyoga met de Wobbel te combineren en dankzij het enthousiasme van Hannelore konden in april 2017 de eerste officiële Wobbelyogalessen worden gegeven in Amsterdam.

De Wobbel

De Wobbel is een prachtig balansbord dat op een speelse wijze het lichaamsbewustzijn vergoot en creativiteit, balans en kracht stimuleert. De Wobbel is niet alleen goed voor de kleine yogi's, maar ook vriendelijk voor het milieu. Hij is namelijk volledig vervaardigd van natuurlijk materiaal en gemaakt van duurzaam geperst Europees beukenhout. Daarnaast zijn de natuurproducten EKO wolvilt en duurzaam kurk in de Wobbel verwerkt. De Wobbel is CE gekeurd tot 200 kilo, dus zowel jong als oud kan er plezier op beleven!

Wobbelyoga

Wobbelyoga combineert het mooiste van yoga en alle mogelijkheden van de Wobbel. De Wobbel maakt de yogalessen vernieuwend, waarbij op een leuke en uitdagende manier wordt gewerkt aan kracht en balans. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf. De lessen zorgen ervoor dat de kleine yogi’s hun lichaamsbesef vergroten en zelfvertrouwen zien groeien. Inspanning en ontspanning wisselen we af. Aan het einde van een Wobbelyogales stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Een evenement, festival of gewoon een heel tof plan? Naast de lessen die gegeven worden in Amsterdam komt het team van Wobbelyoga (+ Wobbels) ook met veel plezier naar jou toe. Neem contact op voor meer informatie.

 

En wil je weten waar bij jou in de buurt Wobbelyoga aangeboden wordt? Kijk dan hier.