Instagram Zomer Cursus!

Een maand lang elke werkdag nieuwe kennis en inspirerende les- en spelideeën in posts, Stories & IGTV video's.

6 LIVE sessies waarvan 3 met heel bijzondere gasten +

een te gekke en unieke korting op jouw eigen Wobbel XL!

Welkom!

Jaaa wat leuk dat je dit leest! Voor deze zomer heb ik namelijk een bijzonder programma in de agenda staan en ik zou het te gek vinden om jou online te ontmoeten! Ben jij nieuwsgierig naar Wobbelyoga en wil je binnen jouw eigen vakgebied met de Wobbel gaan werken? Lees dan zeker hieronder verder!

Wil je zelf Wobbelyoga lessen gaan geven dan vragen we om een achtergrond als Kinderyoga docent. Ben je al kinderyoga docent? De afgelopen 4 maanden hebben we helaas vanwege COVID-19 vijf workshops moeten cancelen en daarom hebben we ook special voor jou eenmalig een te gek online programma. Lees na onderstaand programma nog even door, want voor jou krijgt dit allemaal nog een super mooie aanvulling.

Op maandag 20 juli gaan we van start op ons speciale Instagram account! Je hebt vanaf die dag 6 weken lang toegang tot alle content. Je kunt de cursus dus geheel op eigen tempo doorlopen. Wel zijn er een aantal dagen in het programma waarop je de live sessies vast en zeker niet wilt missen. Zet die dus in je agenda. 

Week 1

Let’s get started! Wobbel, Wobbelyoga, de theorie en eerste houdingen

* Maandag 20 juli 10.00 uur LIVE KICK OFF met Rianne

* Donderdag 23 juli 20.00 uur LIVE SPECIAL met Hannelore Blaauw, founder Wobbel

#invitationtogrow ~ Het verhaal achter Wobbel

Week 2

Wobbelyoga time! Alle informatie voor lessen aan peuters, kleuters en kinderen tot 12 jaar.

* Woensdag 29 juli 10.00 uur LIVE Sessie met Rianne

Hoe ontwikkel je je eigen Wobbelyoga aanbod?

Week 3

Werken met materialen en spelsuggesties voor peuters, kleuters, en kinderen tot 12 jaar 

* Donderdag 6 augustus 11.00 uur LIVE SPECIAL met Judith Koe, Yin en Vinyasa docent

Een Wobbelyoga les voor volwassenen en dus ook heerlijk voor jezelf!


Week 4

Wobbelyoga in de studio, op scholen en op festivals 

* Dinsdag 11 augustus 20.30 uur LIVE SPECIAL met Anouk Kulaleen, founder CreativeHaus

Wat is mijn missie en hoe vertel ik online mijn verhaal?

* Donderdag 13 augustus 20.00 uur LIVE Q&A met Rianne

Wat heb je nodig?

Een Instagram account en een Wobbel XL. Geen XL thuis? No worries!

Je krijgt bij deze cursus een unieke kortingscode om jouw eigen Wobbel aan te schaffen met 69,- euro korting!

Dit is hoe het werkt:

1. Door een email naar info@wobbelyoga.nl te sturen meld je je aan. Je ontvangt een welkomstbericht met alle informatie, een factuur en we vragen jouw Instagramnaam. 

2. Nadat je de betaling hebt voltooid stuur je een volgverzoek naar ons speciale Instagram account @wobbelyoga.zomerstudio. Daarnaast ontvang je van ons de kortingscode om jouw Wobbel XL met 69 euro korting te kunnen bestellen op www.wobbel.eu. Let op: bestel deze voor 1 juli om er zeker van te zijn dat je jouw Wobbel voor de start van de cursus thuis klaar hebt liggen.

3. De Kick Off in onze online zomerstudio is op maandag 20 juli. Je hebt vanaf die dag 6 weken lang toegang tot alle content. Je kunt de cursus dus geheel op eigen tempo doorlopen. Vergeet alleen de Live Sessies niet in je agenda te zetten. Deze blijven 24 uur lang beschikbaar.

De kosten

Deze 4 weekse zomer cursus kost 75,- euro incl. btw.

Je krijgt hiervoor 6 weken lang toegang tot ons maand programma én 69 euro korting op een Wobbel XL Blankgelakt met viltkleur naar jouw keuze.

Daarnaast krijg je 10% korting onze favoriete duurzame producten. En wil je na de cursus meerdere Wobbels aanschaffen voor jouw eigen aanbod? Stel dan samen met Wobbel een mooi persoonlijk pakket samen met een fijne korting. Ook ik je tijdens de cursus over het gebruik van de Playground die voor jou beschikbaar is tijdens speciale evenementen.

 

Ben je kinderyoga docent? Dan hebben we voor jou iets extra’s waardoor je na de zomer zelf vol inspiratie kunt starten met je eigen Wobbelyoga lessen.

Meld je nu aan!

Ook enthousiast na het lezen van dit programma? Leuk! Dan ga ik je online ontmoeten!

 

DOE MEE

Kinderyoga Special

Naast het hierboven beschreven programma ontvang je van mij een uitnodiging om op zaterdag 15 augustus om 10.00 uur mee te doen met de ZOOM Meeting speciaal voor kinderyoga docenten.

Na deze meeting ontvang je jouw docenten documenten. Deze bestaan uit:

  • De docentenreader waarin je alle informatie die belangrijk is voor jouw eigen lessen nog eens rustig terug kunt lezen.
  • De Wobbelyoga logo’s die je kunt gebruiken op je website, drukwerk en sociale media om te kunnen laten zien dat jij een officiele Wobbelyoga locatie bent.
  • Onze Wobbelyoga foto’s die je mag gebruiken om jouw lessen bekendheid te gaan geven.
  • Deelname bewijs en de mogelijkheid om je te registreren op wobbelyoga.nl als docent.
  • Elk jaar een uitnodiging voor onze super leuke en inspirerende docentendag.

Natuurlijk ben je van harte welkom in de besloten Facebookgroep waar Wobbelyoga docenten van over de hele wereld vragen en les ideeën met elkaar delen. Daarnaast vertel je alles over het gebruik van de Playground die beschikbaar is voor speciale evenementen.

 

Kosten

Dit complete programma kost 125,- euro incl. btw.

Je krijgt hiervoor 6 weken lang toegang tot ons maand programma + de extra kinderyoga special én 69 euro korting op een Wobbel XL Blankgelakt met viltkleur naar jouw keuze.  

Daarnaast krijg je 10% korting onze favoriete duurzame producten. En wil je na de cursus meerdere Wobbels aanschaffen voor jouw eigen aanbod? Stel dan samen met Wobbel een mooi persoonlijk pakket samen met een fijne korting.