Voor professionals

Ben je kinderyoga docent en wil je ook Wobbelyoga aanbieden? Dat kan! 

De workshop

Speciaal voor kinderyoga docenten hebben we een workshop samengesteld waarin we jou laten zien hoe mooi alle elementen van yoga en de werking van de Wobbel samen kunnen komen in jouw eigen lessen. Er aandacht is voor zowel theorie als praktijk. We kijken naar de achtergrond van de Wobbel en natuurlijk stappen we er ook zelf op om zo de leukste houdingen en spelletjes met je te delen.

Kosten

De kosten voor de workshop bedragen 125,- incl. btw.

Thee en wat lekkers staan voor je klaar en je krijgt een reader vol informatie en inspiratie mee. Na het volgen van de workshop kom je op de website in het register te staan zodat we een fijn netwerk van Wobbelyoga docenten opbouwen. Daarnaast krijg je 50 euro extra korting op de aanschaf van de startpakketten

Wobbel heeft speciaal voor docenten een Original en een XL startpakket samengesteld. Zo kun je na de workshop meteen zelf op de Wobbel stappen!

Agenda

Voor de eerste helft van 2020 staan de volgende workshops voor kinderyoga docenten in onze agenda:

 

Vrijdag 14 februari in Desselgem - België (aanmelden kan via de website van Amba-Amba)

Zaterdag 15 februari in Desselgem - België (aanmelden kan via de website van Amba-Amba)

Zaterdag 7 maart in Amsterdam - Nederland (aanmelden kan via de website van Dolfijnwellness)

Donderdag 27 augustus in Amsterdam - Nederland (aanmelden kan via de website van Dolfijnwellness)  

Zondag 13 september in Wageningen - Nederland (aanmelden kan via de website van de Weideblik

Zaterdag 24 oktober in Sint Martens Bodegem - België (aanmelden kan via de website van Levenscirkel)

 

Wil je meer informatie over de workshops mail ons dan even op info@wobbelyoga.nl maar ook op de websites van de locaties vind je alle informatie terug en kun je je direct opgeven.

Geen yoga docent?

We ontvangen regelmatig enthousiaste reacties van onder andere bewegingstherapeuten, sportdocenten en leerkrachten. Dat vinden wij erg leuk want kennis delen is iets heel moois! Daarom hebben we een workshop samengesteld waarbij we iedereen vanuit Wobbelyoga inspireren om met de Wobbel te gaan werken. Een ochtend waarin we alle kennis en ervaring samen kunnen laten komen. Natuurlijk is ook nu het startpakket met korting te bestellen.

Tijdens de workshop vertellen we je over de Wobbel, de achtergrond en Wobbelyoga. Natuurlijk stappen we er ook zelf op en delen we verschillende oefeningen, houdingen en spelletjes met je. Het is goed om te weten dat deze workshop niet de mogelijkheid biedt om Wobbelyogadocent te worden. Hiervoor is een kinderyoga opleiding de basis. Wel ga je naar huis met een flinke dosis inspiratie en heb je met professionals uit verschillende vakgebieden ideeën en ervaringen uit kunnen wisselen.

De eerst volgende workshop staat nog niet in onze agenda maar wil je graag op de hoogte gehouden worden mail dan eventjes.

Wil je meer informatie of je opgeven voor één van de workshops. Vul het contact formulier in of stuur een mail naar info@wobbelyoga.nl