Het team

Rianne Roodbeen vormt samen met Judith Koe een mooi team dat in Nederland kinderen én volwassenen laat kennismaken met yoga op de Wobbel.

Rianne Roodbeen

Rianne werkt als leerkracht, pedagoog en kinderyogadocent in Amsterdam wanneer ze begin 2017 kennismaakt met de Wobbel. Na een mooie start samen met Hannelore, die samen met Wouter de Wobbel met veel liefde ontwikkelde, vertaalt ze kinderyoga naar het Wobbelboard. In april 2017 maakte Wobbelyoga een vliegende start en kwamen er reacties van over de hele wereld. Momenteel brengt ze Wobbelyoga dan ook met veel plezier over op andere kinderyogadocenten. Zo kunnen kinderen door heel Nederland en daarbuiten met een grote glimlach op de Wobbel staan. En is dat niet het mooiste wat er is?

Judith Koe

Judith is yin en vinyasa docent en geeft les aan tieners en volwassenen met en zonder Wobbel. Judith is zowel voor als achter de schermen bij bijzondere Wobbelyoga lessen en events betrokken. Ze is daarnaast docent Pedagogiek aan de Hogeschool en werkt als gezins- en jongerencoach.

Team Belgiƫ

Vanessa Demeulemeester

Vanessa is samen met haar man Filip het gezicht achter het mooie opleidingscentrum amba-amba waar zij al jaren met veel warmte o.a. docenten opleidt tot kinderyoga docent. In Desselgem geeft Vanessa sinds 2018 Wobbelyoga lessen aan kinderen en volwassenen en sinds 2020 verwelkomt ze je ook met liefde bij de docenten workshops. Meer weten over haar programma? Kijk op amba-amba.be

Griet Muyshondt

Griet is het stralende gezicht achter Levenscirkel. Op een bijzondere plek in Sint Martens Bodegem zet zij een heel mooi aanbod neer voor kinderen, volwassen en professionals. Terwijl je hier je lessen volgt kijk je uit over een prachtig stukje natuur. In 2018 zijn de Wobbelyoga lessen bij haar van start gegaan en sinds 2020 geeft Griet ook de docenten workshops. Meer weten over haar mooie aanbod? Lees dan verder op levenscirkel.com